Geïsoleerd leven van je kind

Corona heeft zijn weg naar mijn lichaam gevonden. Ik leef nu al 7 dagen in isolatie op mijn slaapkamer. Milo was negatief en mijn vriend en pluszoon ook. Ze konden allemaal doorgaan met hun dagelijks leven als ik me isoleerde van en voor 10 dagen. Ik deed dit onmiddellijk maar ik heb dit wel onderschat. De nood aan de liefde en aandacht rondom me vreet aan mij. De eerste dagen was ik te ziek om alles te beseffen maar nu wil ik ook weer leven. Mijn ding doen, koken, koffie gaan drinken, winkel gaan en vooral weer gaan werken. Ik weet als ondersteuner dat elke leerling nu in deze tijd onze hulp meer dan nodig hebben om dit speciale leven aan te pakken.

Aftellen naar … einde van deze miserie!

Start van het nieuwe schooljaar, tijd voor een nieuw project…

toneel

Binnenkort start ik met toneellessen voor kinderen van de lagere school. Jongtalent klaarstomen voor wat groter werk. Op ontdekking gaan naar talenten waarvan de kinderen zelf nog geen weet hebben.

Ik ga aan de slag met stem opwarmingen, lichaamsbeweging en kinderyoga. De kinderen gaan zelf op pad om eigen interesses van gedichten en toneeltjes aan te brengen en eigen te maken.

Laat het jonge talent maar komen…..

🌸Lentekriebels🌸

De paasvakantie is al weer verleden tijd. De zomer lonkt al in de verte. Tijd om nog wat leuks te doen samen met mijn zoon. Onlangs ontving hij post van zijn klasgenootje Sia uit Amerika. Hij praat dagelijks over vanalles maar Amerika en Sia haar avontuur maakt veel indruk op hem. De leuke briefjes van haar maken het voor hem nog specialer. Dus ook wij zijn aan de slag gegaan en creëerde leuke tekeningen en wat hebbe dingetjes die de little lady’s ginder zeker leuk zouden vinden. Hij verzon een leuk verhaal rond zijn tekening ( wetende dat tekenen en kleuren niet zijn ding zijn), hij maakte een feest waarin hij samen met zijn vriend en Sia en haar zusje de hoofdrol speelde. Aan fantasie geen gebrek bij hem. Hij was fier op zijn pakketje. Wat die kleine dingen toch zo groots maken voor kinderen.    

Zoontje blij, mama ook blij. Na een deugddoende vakantietijd samen weet even wat werken en dan hopelijk dat genieten van mooie zomeravonturen. 

Summer vibes

Wat een prachtige dag, 24 graden een zuchtje wind en vooral veel rust. De nood zonlicht was groot, mijn batterij is opgeladen. Morgen nog een vroege shift en dan wat thuis tijdens de vakantie om te genieten met mijn zoontje. 

Let it shine!!!

Genieten van de kleine dingen

Onlangs vroeg ik mezelf vaak af hoe iedereen op de naaiblogs en Facebook dat toch allemaal doen om zoveel mooie spulletjes te maken of leuke dingen te gaan doen met de kids. Ik merkte hierdoor dat ik gewoon net iets te vaak mij soms onnodig druk maak als het huis er niet bijligt zoals ik wil of dat het eten niet tijdig op tafel komt. 

Nu heb ik deze week eens geprobeerd om rust te nemen en mezelf even tijd te geven om zoveel mogelijk patroontjes te tekenen en alles al uit te knippen. Ik kon gistere namelijk nog eens een avondje naar het naaiclubje waardoor ik vier items afkreeg. Productieve avond en een happy Me. 

Een kussentje voor mijn buurmeisje haar flamingo kamertje, twee flamingo rokjes en een Olivier broekje werden geboren. 

Conclusie deze week, neem de tijd om van de creatieve dingen te genieten en stel jezelf al eens op de eerste plaats. 

🎀Happy Sewing Lady 🎀

💖Mijn eigen label💖

Onlangs was het mijn verjaardag. Ik ben steeds benieuwd wie naar de leuke pakjes die ik mag openen maar dit jaar moest ik op het pakje van mijn broer wat langer wachten. Hij is zeer creatief aangelegd en creëerde mijn eigen label. 

Beste pakje voor mijn verjaardag, super brother!!! 

Mijn zoon is jarig. 🎉party🎉

Nu even geen tijd voor creatief naaiwerk maar wel creatief bakwerk…

Zes jaar gelden werd mijn wonder geboren. Een kleine spruit van 47 cm en 3 kg. Hij veroverde mijn hartje en kreeg al mijn liefde en aandacht.

Nu zes jaar later heb ik een stoere kerel in huis die nog steeds van al mijn aandacht geniet maar de zoentjes en knuffels nemen wel af met de jaren.

Voor zijn verjaardag zorg ik altijd dat er Home made taart is. Dit jaar mocht Milo zelf kiezen welke taart want mijn biscuits zijn niet zo zijn ding. En hij koos voor een simpele bananentaart.

Een dagje werk voor mama en twee dagen eetplezier voor de familie.

Tevreden mama!

img_0835img_0833img_0832img_0831img_0834img_0806